Leolux Horatio

Review dit product als eerste

Beschikbaarheid: In voorraad

Snel Overzicht

Leolux Horatio


De Leolux Horatio is een bank met een lage rug die ongekend mooi is. Designer Cuno Frommherz vond een comfortabele oplossing: Een bank met een draaibare rugsteun, mooi afgewerkt met verfijnde aluminium zichtdelen. Het biedt bovendien een extra functie. Uw bank verandert in een chaise longue voor momenten van totale ontspanning.


Levertijd: ca. 6 - 8  weken.


Meer info ? Bel of mail ons ! U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom !

Leolux Horatio

klik op het plaatje voor de vergroting

Details

Leolux Horatio

Een bank met een draaibare rugsteun, mooi afgewerkt met verfijnde aluminium zichtdelen. Het biedt bovendien een extra functie. Uw bank verandert in een chaise longue voor momenten van totale ontspanning.

De Leolux Horatio is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Je kunt de bank krijgen in de vorm van een loveseat, maar kunt er ook een hoekbank met eventueel een chaise-longue van maken. Voor de stoffering kun je kiezen uit een breed assortiment leder of stof.Verder kun je voor het onderstel zelf kiezen tussen sledes of poten, beide aluminium gepolijst of alle Leolux epoxy- of lakkleuren of RAL & Sikkens. De zithoogte is standaard verkrijgbaar en kan ook twee centimeter worden verhoogd. Kortom: de Leolux Horatio heeft voor ieder wat wils.

De Leolux Horatio 3-zits is in leder verkrijgbaar vanaf € 5.395 en in stof vanaf € 4.530.

Levertijd: ca. 6 - 8 weken

Voor een vrijblijvende prijsopgave van uw persoonlijk samengestelde bank kunt u ons altijd bellen op 020 66 56 310 of een mail sturen naar info@janvanbeek.nl.